Kert és Túra kategóriás termékeinket keresd az overland.hu-n!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-204013044

Hálószoba, babaszoba

Hogyan válassz ágyneműhuzat belsőt a legkisebbeknek? 
Ügyfélszolgálatunkat többen is felkeresitek azzal a kérdéssel, hogy melyik a legjobb választás, ha a gyerkőc ágyneműhuzatába belsőt szeretnétek választani.
Segítségül megpróbáljuk nektek összehasonlítani a nálunk is kapható 5 féle terméket, melyeket a Naturtex Kft gyárt.

Nincs is jobb dolog, mint a hideg téli napokon a kanapén ücsörögve, kakaót szürcsölve a kedvenc sorozatunkat nézzük, és élvezzük egy pihe puha takaró melegét.

Most segítünk nektek mi is a különbség a polár, mikroflanel, plüss és koral takaró között, hogy könnyebb legyen a választás.

Kövessük a gyártó szimbólumait, amelyek általában a bevarrott címkén, vagy a csomagoláson találhatók, hogy minél tovább élvezhessük ágyneműnk színeit, és puhaságát.

Az általános javaslatok szerint az embereknek napjuk egyharmadát kéne alvással töltenie. A gyerekek számára azonban ez az arány jóval magasabb. Csecsemő korban az sem ritka, hogy jóformán az egész napot átaludják. Ahogy nőnek, úgy csökken az alvásigényük, de még így is gyakoriak a nap közbeni szundik, melyek egészen az iskola kezdetéig megmaradnak.

Ebben a blogunkban megpróbálunk segítséget nyújtani az anyukáknak, hogy könnyebb legyen a választás a sokféle babajáték között.

Azonban azt előre le kell szögeznünk, minden baba más és más, fejlődésük nem napra pontosan egyforma, egyik gyerkőc hamarabb hasra fordul, feláll és elindul, és van aki kicsit később.