Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft kosárérték felett!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-204013044

HALÁLOS IRAMBAN, FAST & FURIOUS Dominic  ÁGYNEMŰHUZAT
HALÁLOS IRAMBAN, FAST & FURIOUS Dominic ÁGYNEMŰHUZAT
8 490 Ft

HALÁLOS IRAMBAN, FAST & FURIOUS Dominic ÁGYNEMŰHUZAT

HALÁLOS IRAMBAN, FAST & FURIOUS Dominic  ÁGYNEMŰHUZAT
HALÁLOS IRAMBAN, FAST & FURIOUS Dominic  ÁGYNEMŰHUZAT
HALÁLOS IRAMBAN, FAST & FURIOUS Dominic  ÁGYNEMŰHUZAT
Halálos iramban, Fast & Furious ágyneműhuzat hátizsákkal.

Ágynemű 100% pamutból készült.
Az ágynemű cipzárral záródik.
Mérete paplanhuzat 140x200cm, párnahuzat 70x90cm.


Az ágynemű mellé egy kis hátizsákot is adunk ajándékba.
A környezettudatosság jegyében az ágyneműt nem átlátszó zacskóba csomagolta a gyártó cég.
Ez a hátizsák egyben az ágynemű csomagolása is :)

A Fast & Furious, magyarul Halálos iramban egy akciófilm sorozat, melynek első részei középpontjában az illegális autós utcai versenyzések állnak.
Aztán a cselekmények a bűnügyi filmek caper film, kémfilmek irányába indultak el, melyek olyan cselekményeket mutatnak be, amelyben az ügyes bűnözők csapata, merész, és okos lopásokat hajtanak végre.

Gyors kocsik, lélegzetelállító jelenetek, szerelmi szálak, bonyodalmak kísérik végig a történeteket, melyek a férfiak, és nők számára is tökéletes kikapcsolódást nyújtanak.
Szereplői gárdája a legnevesebb színészek közül kerül ki.
A 2021-es évben már a 9. részen izgulhatunk. Ez a minta már a legújabb, kilencedik részről készült.
Az ágynemű különlegessége, hogy az eddig kiadott mintáknál a szereplők nem, csak a kocsik látszottak, ennél látjuk csak a főszereplőt rajta.

Minden Fast & Furious rajöngó számára tökéletes ajándék ez az ágynemű.

A termék színárnyalatai eltérhetnek a képen látható színektől.
Raktáron
8 490 Ft
A vásárlás után járó pontok, regisztrált vásárlóink tudják felhasználni: 42 Ft
Részletek

Hogyan mossuk az ágyneműt

A mosás csökkenti az atkák előfordulását, a 60 Celsius-fok körüli hőmérsékleten elpusztulnak. Ez higiéniai szempontból fontos. Az ágyneműt havonta legalább kétszer kell tisztítani.

Ellenkező esetben jelentősen megszaporodnak a mikrobák és atkák, amelyek jelenléte az ágyneműben negatív hatással vannak egészségünkre. 

Új ágyneműt első használat előtt 40°C-on mossuk ki.

A minta színének megőrzése érdekében kifordítva mossuk őket. Ideális minden részét együtt mosni, idővel ugyanúgy fognak kinézni. Jobb a levegőn szárítani az ágyneműt, mint a szárítóban, így a ruhanemű nem gyűrődik és jobban vasalható. Vasalni is célszerű kifordított állapotban. Kicsit nedvesebb állapotban a vasalás könnyebb. A vasaló nem szárítja ki feleslegesen az anyagot.

Semmiképpen ne töltsd túl a mosógépet, így szebben mossa ki a gép az ágyneműt.

Ha hasonló színűeket mosunk együtt, annál kevésbé vész el a színük. A világos vagy fehér ágyneműt mindenképpen külön mossuk.

A színes mintákhoz használjunk olyan mosóporokat, amelyeket színes ruhaneműkhöz terveztek, hogy garantálják az élénk színeket. A fehérekhez tervezett mosóporok fehérítő és fényesítő anyagokat tartalmaznak, amelyek nem tesznek jót a színnek.

A mosásnál a hőmérséklet is fontos szerepet játszik. Az alacsonyabb hőmérsékleten végzett mosás nemcsak energiát takarít meg, hanem meghosszabbítja az ágynemű élettartamát is.

100% pamut esetében a centrifugálást alacsonyabb sebességgel kell végezni, hogy elkerüljük a pamutszálak törését és maradandó károsodását.

Ha van szárítógéped, akkor használhatod, ha az ágynemű típusa ezt lehetővé teszi, amit  az adott ágyneműn feltüntetett szimbólumokból nézhetsz meg. Erre is érvényes, hogy minél magasabb a hőmérséklet, annál nagyobb az elhasználódás.

 

Bővebben blogunkban olvashatsz róla!

Adatok
EAN
5904209600939
Cikkszám
FF-7679BL
Tömeg
900 g/db