Testápolás, Hajápolás, Arcápolás, Smink

Márkák:

Elfa Pharm 
Elfa Pharm Polska Sp. z oo-t azért hozták létre, hogy kiváló minőségű bőrápoló kozmetikákat nyújtson a nők számára. Minden termékünket a legrangosabb európai laboratóriumok tanúsították, és jó hírnévnek örvendenek.Elfa Pharm Több mint 500 terméket kínál, amelyek a legújabb kozmetikai megoldásokat és a hagyományos gyógynövényeket kombinálják a következő termékcsaládokban:

Dr. Santé
A kutató laboratóriumok és a vezető európai kutatóintézetek szakértői közötti szoros együttműködés eredménye.
Ez az innovatív készítmény gyengéd és hatékony hatást biztosít a bőrre és a hajra. A készítmények rendkívül koncentrált természetes kivonatokat tartalmaznak, amelyek ideális megoldást nyújtanak a haj- és bőrápolásra.Green Pharmacy
Green Pharmacy tökéletes kombinációja a tudás a hagyományos gyógynövény és a modern tudomány.
Több mint 300 természetes olaj, kivonat, viasz a kivételes termékek összetételében minden bőrtípusra és hajra tervezték.
A Green Pharmacy márka minden bizonnyal vonzóvá teszi a termékek használóit, akik szépséget és egészséget keresnek, és kedvező áron keresnek minőséget.Very Berry
Új kozmetikai vonal, amely egyedülálló gyümölcs illatokat egyesít természetes olajokkal. Ezt a tanácsot szakértők dolgozták ki a természeti szépség megőrzésében.
A Very Berry kiváló ápolást és csodálatos aromát biztosít. A Very Berry fő üzenete az egészség és a szépség kombinációja a kortárs életmóddal.
A legmodernebb technológiának köszönhetően lehetőség van természetes eredetű, igen tápláló összetevők kiválasztására és felhasználására, valamint a bőrápoláshoz nélkülözhetetlen természetes gyümölcskivonatokkal és olajokkal.
Very Berry - gyümölcsös kezelés és igazi élvezet a bőrére!

Vis Plantis

Vis Plantis természetes összetevőket tartalmaz, mint a nyírkátrány, a csiga lúgos szűrlet vagy a miorelaxing tripeptid;

 


Fresh Juice
A Fresh Juice az egzotikus ízek extravagánsa, egy igazi nyári ünnep! Gyönyörű gyümölcs- és virágmemóriák a testápoló termékek gyűjteményében.
Ébrednek az érzékek, a pozitív hangulat és egész nap inspirálnak energiával!
Exotikus bogyós gyümölcs és gyümölcs illat a világ minden tájáról, hogy vigyázzanak a bőrére: lédús mangó és finom karamell Srí Lanka, érett eper, finom őszibarack és finom magnólia, lila gyümölcs és kínai kamélia, angyal papaya.
Mindezek a gyümölcsmemóriák kifejezetten a bőre számára készültek: nemcsak ízletes illatúak, hanem az Ön számára is érdekesek.
A zuhanyban örömmel fogod érezni a varázslatos gyümölcsszagot, ami nagyszerű kezdete vagy vége a napnak!

 

Eveline Cosmetics 

Az Eveline Cosmetics szépségápolási termékek gyártóját 1983-ban alapították és napjainkban egyike a legnagyobb kozmetikai gyártóknak. Termékeink széles skálát ölelnek fel dekorkozmetikumoktól, a testápolásig. Lengyelországon kívül számos országban jelen vannak a termékeink. Már 29 éve több mint 70 országban értékesítik termékeinket. A több éves tapasztalat, a magas minőség, a méltányos árak és a garantált hatékonyság révén sikerült ügyfeleink bizalmát elnyerjük. Nálunk kiemelten fontos az innováció, az igényes, minőségi termék design, a kiegyensúlyozott ár érték kapcsolat és a gyors reakció a legújabb trendekre – ügyfeleink elvárásainak megfelelne a legmagasabb szinten, ezért készítjük termékeinket. Fedezzük fel együtt a természetes szépség titkát.