Memory Air-Plus párna 52x32x12 cm

VAN
Raktárkészlet:
Memory Air-Plus párna 52x32x12 cm
Memory Air-Plus párna 52x32x12 cm
Memory Air-Plus párna 52x32x12 cm
Memory Air-Plus párna 52x32x12 cm
7 990 Ft
Egységár: 7 990 Ft/db
Termék jellemzők
Fedőanyag: 100% poliészter
Töltet: 100% viszkoelasztikus poliuretán hab
Szín: fehér, zöld paszpollal, 3D AirMesh betéttel
Moshatóság: csak a huzat

A termék oldalán található, Naturtex által kifejlesztett AirPlus-rendszer segítségével kialakított 3D lélegző anyag kiváló légáteresztő-képességgel rendelkezik, így az alvást egyszerre teszi frissítővé és pihentetővé. Az új formatervezéssel kialakított párna íve tökéletesen követi a nyak és a váll vonalát.

A memory szivacsot – más néven viszkoelasztikus poliuretán habot – a ’60-as években a NASA tudósai fejlesztették ki. Eredeti célja az volt, hogy az amerikai űrhajók ülései optimális testtartást és súlyeloszlást biztosítsanak extrém körülmények között is. Az ún. emlékező hab az 1990-es években terjedt el szélesebb körben, ekkor már az egészségügyben és a háztartásokban is használták. A memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal a memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy előnye, hogy alvás közben alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet. Csökkenti a nyaki izomfájdalmakat, gyorsítja az izomregenerálódást.

Ajánljuk a memory párnák kedvelőinek, akiknek a kényelmes, egészséges párnaforma mellett a termék légáteresztő képessége is fontos.

Csak a párna huzata mosható!
Adatok
Cikkszám
MAPP
Tömeg
400 g/db
Hasonló termékek