Hoverball Hama futball "labda"

Raktáron
Raktárkészlet:
9 db
Hoverball Hama futball "labda"
Hoverball Hama futball "labda"
Hoverball Hama futball "labda"
Hoverball Hama futball "labda"
2 950 Ft
A termék leírása :

A Hoverball Hama futball „labda” olyan rajongók számára készült, akik egy pillanat erejéig sem szeretnének megválni a kedvenc sportjuktól. Ez a futball „labda” a szülők kedvence is lesz, főleg ha esős időben sem szeretnék elvenni a szórakozási lehetőséget a gyerkőcök elől, ráadásul a piszkos bútork, vagy a törött vázák miatt sem kell aggódniuk.

A Hoverball nem pattog a levegőbe, mint egy labda, hanem a padlón csúszik, így nem hagy semmilyen karcolást. A beépített légpárna lehetővé teszi a könnyű légáramlást a labda alján, ennek köszönhetően a Hoverball gyengéden csúszik a padlón. Ezzel a futball labdával minden felületen kiélheti a játék örömét, pl. a parkettán, a rövidszálú szőnyegen, laminált padlón, csempén, betonon, aszfalton, vagy akár a játszótéren is.

És hogyan kell használni? Nagyon egyszerű. Óvatosan rúgjon bele a labdába, hogy elinduljon és mozogjon a szobában. Ha a labda akadályt észlel maga előtt, akkor visszapattan róla, majd tovább lebeg, míg az ellenfél ismét óvatosan belerúg. A stabil és puha borítás megvédi a bútorait, a falakat, a sarkakat, így nem kell károktól félnie.

És ez nem minden! A futball labda beépített villogó LED-ekkel rendelkezik, amelyek színváltóak, illetve fényhatásokat hoznak létre a sötétben. Így a nap bármelyik szakában játszhat a labdával, mindig látni fogja.

Legyen odakint bármilyen idő, a Hama Hoverball nem hagyja cserben!

Paraméterek:

Tápegység: 4x AA elem
Méretek: 19 x 7 cm
Súly: 300 g
Gyermekek számára 3 éves kor felett ajánlott

A csomagolás tartalma:

Hoverball futball labda
4x AA elem
Használati utasítás

Jótállás 24 Hónap

Részletek

Adatok
Cikkszám
173199
Tömeg
300 g/db