Ingyenes kiszállítás 30.000 Ft kosárérték felett!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-204013044

Fortnite ágyneműhuzat szürke.fehér
Fortnite ágyneműhuzat szürke.fehér
9 690 Ft

Fortnite ágyneműhuzat szürke.fehér

Fortnite ágyneműhuzat a videójáték rajongóinak szuper ajándék lehet ez az ágynemű.
Színe szürke árnyalotos, így a szoba minden berendezési tárgyával szépen harmonizál.


Anyaga:100% pamut.

Mérete: 140×200cm, 70×90 cm

A Fortnite videójáték, melyet az Epic Games fejlesztett és jelentetett meg 2017-ben. A játék három különálló játékmódverzióban érhető el.
Nagyon kevés idő alatt érte el népszerűségét.

Raktáron
9 690 Ft
A vásárlás után járó pontok, regisztrált vásárlóink tudják felhasználni: 48 Ft
Részletek

Hogyan mossuk az ágyneműt

A mosás csökkenti az atkák előfordulását, a 60 Celsius-fok körüli hőmérsékleten elpusztulnak. Ez higiéniai szempontból fontos. Az ágyneműt havonta legalább kétszer kell tisztítani.

Ellenkező esetben jelentősen megszaporodnak a mikrobák és atkák, amelyek jelenléte az ágyneműben negatív hatással vannak egészségünkre. 

Új ágyneműt első használat előtt 40°C-on mossuk ki.

A minta színének megőrzése érdekében kifordítva mossuk őket. Ideális minden részét együtt mosni, idővel ugyanúgy fognak kinézni. Jobb a levegőn szárítani az ágyneműt, mint a szárítóban, így a ruhanemű nem gyűrődik és jobban vasalható. Vasalni is célszerű kifordított állapotban. Kicsit nedvesebb állapotban a vasalás könnyebb. A vasaló nem szárítja ki feleslegesen az anyagot.

Semmiképpen ne töltsd túl a mosógépet, így szebben mossa ki a gép az ágyneműt.

Ha hasonló színűeket mosunk együtt, annál kevésbé vész el a színük. A világos vagy fehér ágyneműt mindenképpen külön mossuk.

A színes mintákhoz használjunk olyan mosóporokat, amelyeket színes ruhaneműkhöz terveztek, hogy garantálják az élénk színeket. A fehérekhez tervezett mosóporok fehérítő és fényesítő anyagokat tartalmaznak, amelyek nem tesznek jót a színnek.

A mosásnál a hőmérséklet is fontos szerepet játszik. Az alacsonyabb hőmérsékleten végzett mosás nemcsak energiát takarít meg, hanem meghosszabbítja az ágynemű élettartamát is.

100% pamut esetében a centrifugálást alacsonyabb sebességgel kell végezni, hogy elkerüljük a pamutszálak törését és maradandó károsodását.

Ha van szárítógéped, akkor használhatod, ha az ágynemű típusa ezt lehetővé teszi, amit  az adott ágyneműn feltüntetett szimbólumokból nézhetsz meg. Erre is érvényes, hogy minél magasabb a hőmérséklet, annál nagyobb az elhasználódás.

 

Bővebben blogunkban olvashatsz róla!

Adatok
EAN
5902729045117
Cikkszám
FTN-350BL
Tömeg
1,02 kg/db