Fortnite Monopoly angol nyelvű kiadás

VAN
Raktárkészlet:
Fortnite Monopoly angol nyelvű kiadás
Fortnite Monopoly angol nyelvű kiadás
Fortnite Monopoly angol nyelvű kiadás
Fortnite Monopoly angol nyelvű kiadás
8 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 45 Ft

Az angol nyelvű kiadás magyar nyelvű útmutatóval kapható.

AZ AKCIÓKOCKA
Az akciókocka segítségével különleges dolgokat hajthatsz végre, amikor rád kerül a sor.
Mindenképpen fejezd be a dobással kapcsolatos teendőidet, mielőtt a következő játékos dobna, különben már túl késő lesz!
Ha kötszereket dobsz, vegyél fel 2 HP-t a Banktól.

VIHARKÁRTYÁK MI LESZ, HA ELFOGY A HP-M?
Ha a START mezőre lépsz, vagy áthaladsz azon, a Vihar szeme zsugorodni fog! A köröd végén vedd fel a legfelső Viharkártyát.
Meg fogja mondani, melyik mezőt veszi el a Vihar. A kártya arra utasít, hogy helyezd egy bizonyos táblamezőre, vagy ha egy területet vesz el a Vihar, akkor arra kér, hogy helyezd a mező területkártyáját a Vihar-oldalával fölfelé a mezőre.
Ha olyan területre érkezel, amelyet elvett a Vihar, be kell fizetned a kártyán feltüntetett számú HP-t a Bankba.
Ha a Vihar által elvett bármilyen egyéb táblamezőre érkezel, 2 HP-t kell fizetned a Banknak.
Ne végezd el a mezőre vonatkozó teendőket, ha a Vihar elvette azt.
Ha egyszer a Viharkártyák kikerültek, többé nem mozdíthatók.
Ha a Vihar akkor vesz el egy mezőt, amikor ott tartózkodsz, nem veszítesz 2 HP-t.

A JÁTÉK VÉGE
A játék akkor ér véget, amikor már csak egy játékos maradt állva.

Mit csinálnak a falak?
Ha elérsz egy mezőt, amelyen fal van, akkor attól függetlenül, ki tette azt oda, be kell fejezned a haladást, és el kell végezned a mezőhöz tartozó teendőket.
Ez után távolítsd el a falat, és tedd azt a falkártyák kupacába. .
Ha célkeresztet dobsz, válassz ki egy tetszőleges játékost a látósugaradban, akinek be kell fizetnie 1 HP-t a Bankba. Egy játékos akkor esik a látósugaradba, ha a táblának azon az oldalán van, amelyen te is.
Ez azt jelenti, hogy amikor egy sarki mezőn vagy, a tábla két oldala is a látósugaradba esik. Ellenőrizd a kincsesládás tárgyaidat, hogy lásd, módosíthatod-e a célkeresztes akciódat!
Ha Boogie Bombát dobsz, az összes többi játékos befizet 1 HP-t a Bankba, és minden fal megsemmisül. Távolítsd el a tábláról, és tedd a falkártyák kupacába azokat.
Ha téglát dobsz, lépj, és végezd el a mezőhöz tartozó teendőket. Ez után helyezz felállítva egy falat az utadba eső tetszőleges mezőre

Részletek

Az utolsóként állva maradó játékos győz!
A MONOPOLY Fortnite nem arról szól, mit birtokolsz; arról szól, meddig tudsz túlélni! Még ha meg is tudod szerezni a legtöbb területet, akkor is az utolsó állva maradó játékosnak kell lenned a győzelemhez!

Egészségpontok
Az Egészségpont (HP) zsetonok helyettesítik a pénzt. HP-t kaphatsz kockadobás után, ha Tábortűz mezőre lépsz, vagy kincsesládás tárgyak begyűjtésével. HP-t veszítesz, ha egy másik játékos megtámad, vagy ha a Viharban találod magad.

Ugorj ki a Csatabuszból!
A MONOPOLY e változatában nem a START mezőről indulsz! A játék kezdetén ehelyett a játékosok egymás után elhelyezik a karaktereiket bárhol a táblán. Így könnyebb a játékosoknak szétszóródniuk, és megpróbálhatják elkerülni a támadásokat a játék elején.

Egy akciókocka
Dobj vele a számozott kockával együtt. Amikor rád kerül a sor, lépsz ÉS aktiválsz egy akciót, például elindítasz egy Boogie Bombát, vagy egy falat építesz a táblán, ami arra fogja kényszeríteni a játékosokat, hogy megálljanak azon a mezőn.

Közeleg a Vihar
Minden alkalommal, amikor egy játékos áthalad a START mezőn, húznia kell egy Viharkártyát. A kártya megmondja, melyik táblamezőt kell végérvényesen lefedned a halálos Viharral.

 

Magyar nyelvű útmutató

Adatok
Cikkszám
FORMON
Tömeg
1 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek