Kert és Túra kategóriás termékeinket keresd az overland.hu-n!

Kérdésed van? Hívj minket! +36-204013044

Cattara Hálózsák múmia NAVY 10°C
Cattara Hálózsák múmia NAVY 10°C
8 160 Ft
ÚJ

Cattara Hálózsák múmia NAVY 10°C

Cattara Hálózsák múmia NAVY 10°C
Cattara Hálózsák múmia NAVY 10°C
Cattara Hálózsák múmia NAVY 10°C
Cattara Hálózsák múmia NAVY 10°C
Cattara Hálózsák múmia NAVY 10°C

A Navy múmia hálózsákja egy olyan hálózsák, amely tökéletesen másolja a testet, így a legjobb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.

A Navy hálózsák, mint minden múmia típusú hálózsák, különösen alkalmas hosszabb természeti tartózkodásra. A hálózsákban lévő komfortot és hőmérsékletet a ruházat befolyásolja. Aludni csak fehérneműben, vagy pólóban javasolt. Fontos, hogy melegítsd fel a hálózsákot, és ne melegítsd fölöslegesen a ruháid.

A Navy hálózsák három réteggel van felszerelve, a külső és belső anyaga poliészter taft 170T és egy szigetelő réteg poliészter szálakból, súlya 200g/m2.

A hálózsákokat elsősorban a hőmérsékleti határaik szerint választjuk, ahol a komfort azt a hőmérsékletet jelenti, amelyen jól érezzük magunkat, a limit az a hőmérséklet, amelyen még melegünk lesz és nem utolsósorban ott van a szélsőséges hőmérséklet, az extrem, amely a maximumot jelzi. Ez a még elviselhető hőmérséklet.

A Navy hálózsák hőmérsékleti határait megnézheted a képen is. Az egyes hálózsákok határértékei mindig a termék címkéjén vannak feltüntetve.

Méretek: 230x80/55 cm

Mérete összecsomagolva: 18x37 cm

Súlya 1,1 Kg

Hőmérsékleti határ Kényelem: 20°C

Hőmérsékleti határ Limit: 15°C

Hőmérsékleti határ Extrem: 10°C

A hálózsák védelmet nyújt az éjszakai rovarok és más állatok ellen, akik általában aktívak a sötétben. A zárt hálózsákban biztonságban érezheted magad, és nem kell aggódnod a rovarok vagy más állatok támadásaitól.

A hálózsák egy puha és kényelmes alvófelületet biztosít, amely belső része általában puha anyaggal van bélelve. Ez segít abban, hogy kényelmesen aludj a szabadban, még akkor is, ha a talaj kemény.

A hálózsák könnyű és kompakt, így könnyen hordozható a kempingezés során. A legtöbb hálózsákot könnyen be lehet csomagolni, és az eszközök egyéb táskájával együtt lehet szállítani.

Álcamintájának köszönhetően nem túl feltünő, ha a fűben a szabad ég alatt kell töltened egy éjszakát.

Ha kempingezni készülsz, mindenképp érdemes fontolóra venni a hálózsák felhasználását.

Raktáron
8 160 Ft
A vásárlás után járó pontok, regisztrált vásárlóink tudják felhasználni: 41 Ft
Adatok
EAN
8591686134124
Cikkszám
13412
Tömeg
1,02 kg/db