Aloe Vera memory párna

VAN
Raktárkészlet:
Aloe Vera memory párna
Aloe Vera memory párna
Aloe Vera memory párna
Aloe Vera memory párna
6 990 Ft
Egységár: 6 990 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 35 Ft
Memory Aloe-Vera Classic párna 50x30x10/7 cm

Termék jellemzők
Fedőanyag: 100% poliészter Aloe Vera kikészítéssel
Töltet: 100% viszkoelasztikus poliuretán hab
Szín: fehér
Moshatóság: csak a huzat

Az Aloe Vera memory párna kiválóan alkalmazkodik a test vonalához, csökkenti az egyes testrészekre nehezedő nyomást. Megtartja a gerincet, rendkívüli kényelmet biztosít alvás közben. A hozzá tartozó huzat aloe vera kikészítésű. A növény zselés leveleinek kivonata számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amelyek jótékony hatásúak a bőrre.

A memory szivacsot – más néven viszkoelasztikus poliuretán habot – a ’60-as években a NASA tudósai fejlesztették ki. Eredeti célja az volt, hogy az amerikai űrhajók ülései optimális testtartást és súlyeloszlást biztosítsanak extrém körülmények között is. Az ún. emlékező hab az 1990-es években terjedt el szélesebb körben, ekkor már az egészségügyben és a háztartásokban is használták. A memory szivacs sűrűsége lényegesen magasabb a hagyományos szivacsokénál, ezáltal a memóriahabból készült párna minden használat után visszanyeri eredeti formáját. Ennek nagy előnye, hogy alvás közben alátámasztja a nyakcsigolyákat, így egyenesen tartja a gerincet. Csökkenti a nyaki izomfájdalmakat, gyorsítja az izomregenerálódást.

Azoknak ajánljuk, akik jó áron szeretnének magas minőségű, ergonómiai kialakítású párnát vásárolni. Azoknak is ideális, akik oldalt és a hátukon szeretnek aludni, valamint kedvelik az alacsonyabb párnákat.

Kiváló választás akkor is, ha valaki még csak ismerkedik a memory világával.

Csak a párna huzata mosható!
Adatok
Cikkszám
AVCP
Tömeg
400 g/db
Hasonló termékek